“Live is if you were to die tomorrow.
Learn is if you were to live forever”.

 

De wereld van nu is een beetje warrig. Er heerst angst, onbegrip en niemand weet wat ze hier aan moeten doen. Mensen vergeten elkaar te inspireren vanwege het enorme ego boven hun hoofd. En daar ben ik. 

Nu hoor ik je al lachen. Wat gaat een jonge fotograaf - tikkeltje naïef - doen om mensen te inspireren? Mijn antwoord: Humor. Alles draait om humor. Lachende, vrolijke en oprechte mensen zijn de mooiste communicatiemiddelen. Humor verbindt. 

 

“Live is if you were to die tomorrow.
Learn is if you were to live forever”.

 

Inspirerend voor sommigen, anderen snappen niet wat er staat. Het draait allemaal om interpretatie. Als je de quote honderd keer leest, komt er echt wel een glimlach op je gezicht. En je lacht als je het wel begrijpt en jezelf herkent. 

Het is misschien voor een eerste blog wat diepgaand, maar zo leer je wel mij gelijk een beetje kennen. Humor is mijn motivatiebron om te doen wat ik leuk vindt, te blijven leren en te blijven onderzoeken. Nieuwe dingen doen, fotograferen met humor en vooral heel veel lol hebben.

We moeten in deze warrige maatschappij elkaar inspireren. Leren van elkaar, leven met elkaar en vergeet niet een klein glimlachje op je gezicht te toveren! 

 

“Live is if you were to die tomorrow.
Learn is if you were to live forever”.

IMG_6961.JPG

Comment